top of page

1 jaar MDT UniverCity en Halfway There 2023

Op woensdag 18 januari werd in het stadhuis te Leiden het 1 jarig bestaan van MDT UniverCity for Changemakers gevierd. Tevens presenteerden een groep changemakers, die inmiddels halverwege hun MDT-traject zijn, hun vernieuwende plannen voor de regio. Ze deelden de voortgang die ze de afgelopen maanden geboekt hebben en legden ze hun hulpvraag voor aan het aanwezige gezelschap, die vervolgens met deze jonge helden in gesprek gingen. Het was een dag waarop dat wat al bereikt is een podium werd geboden en samen werd gekeken naar de vervolgstappen en verdere realisatie van deze fantastische plannen. Benieuwd naar die plannen? Neem dan een kijkje op onze projecten pagina of lees er over in deze geüpdate zine:


ChangemakerZine2022
.pdf
Download PDF • 51.21MB











Ook werden changemakers Maha en Merel, evenals Jessica Hilhorst (beleidsmedewerker Onderwijsinnovatie bij de gemeente Leiden) geïnterviewd door verslaggever Adeebullah Esmati van Sleutelstad. Je kan de interviews hier beluisteren.



MDT UniverCity is een project van ZonMw, Gemeente Leiden, mboRijnland, Rabobank, Bloomfoundation, Fonds 1818 en Studio Moio, waarbij jongeren worden opgeleid tot changemakers voor de regio.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page