top of page

Ons team

Nathalie Lecina

Nathalie Lecina

LinkedInLogo.png

Ik draag bij aan MDT UniverCity omdat ik het belangrijk vind dat jonge mensen die goede ideeën hebben voor de wereld van morgen ook gehoord worden. Daarom is het essentieel dat we luisteren naar hun goede plannen en ook samen zoeken naar mogelijkheden om die plannen voor elkaar te krijgen.

Mitchell Kort

Mitchell Kort

LinkedInLogo.png

Ik draag bij aan MDT UniverCity omdat ik het belangrijk vind dat we vorm geven aan de ideeen van jongeren, zodat ze gezien en uitgevoerd worden.

Vera Klunne

Vera Klunne

LinkedInLogo.png

Ik draag bij aan MDT UniverCity omdat ik het belangrijk vind dat iedereen ziet hoe waardevol jonge mensen kunnen zijn. En zeker degenen die we te snel beoordelen op basis van niveaus die niets zeggen over hun potentieel en krankzinnige intelligentie.

Jessica Hilhorst

Jessica Hilhorst

LinkedInLogo.png

Ik draag bij aan MDT UniverCity omdat ik geloof dat we changemakers nodig hebben in deze veranderende maatschappij. Je hebt niet altijd in de gaten wat voor veranderingen je zelf teweeg kunt brengen, maar ik denk dat juist dit een plek is waar je je talenten en passie kunt ontdekken en de meest waardevolle ideeën ontstaan die wij als gemeente (en de andere partners) heel hard nodig hebben.

Marieke Josten

Marieke Josten

LinkedInLogo.png

Ik draag bij aan MDT UniverCity omdat ik heel erg veel van jongeren houdt, eigenlijk. En ik zie dat we niet naar ze luisteren en ze ook bijna niet serieus nemen.

Susan Bink

Susan Bink

LinkedInLogo.png

Ik draag bij aan MDT UniverCity for Changemakers, omdat ik het aanmoedig om jonge mensen als op jonge leeftijd uit te dagen op een voor hen passende manier. En omdat onderwijs, creativiteit en maatschappelijke onderwerpen laten samen komen heel veel moois oplevert.

bottom of page