Ons team 

Jorine van Egmond
Jorine van Egmond

Vanuit de Bloom Foundation wil ik kansen creëren voor jongeren waarin geleerd kan worden en ruimte is om te zijn wie je bent. MDT UniverCity for changemakers kan een plek zijn waar jongeren tot bloei komen, zichzelf kunnen ontdekken en aan zich anderen durven laten zien.

press to zoom
Nathalie Feitsma
Nathalie Feitsma

Vanuit de Bloom Foundation stellen we bij elke activiteit de vragen als: "wordt een jongere hier beter van?" en "draagt dit bij aan leren, groeien en tot bloei komen?" Het antwoord bij MDT MBO Univercity for changemakers is een hele harde 'Ja!' Ik geloof dat dit project niet alleen bijdraagt aan de ontwikkeling van jongeren, maar dat de jongeren ook bijdragen aan de ontwikkeling van de stad en de maatschapppij.

press to zoom
Jessica Hilhorst
Jessica Hilhorst

Ik draag bij aan MDT UniverCity omdat ik geloof dat we changemakers nodig hebben in deze veranderende maatschappij. Je hebt niet altijd in de gaten wat voor veranderingen je zelf teweeg kunt brengen, maar ik denk dat juist dit een plek is waar je je talenten en passie kunt ontdekken en de meest waardevolle ideeën ontstaan die wij als gemeente (en de andere partners) heel hard nodig hebben

press to zoom
Nathalie Lecina
Nathalie Lecina

Ik draag bij aan MDT UniverCity omdat ik het belangrijk vind dat jonge mensen die goede ideeën hebben voor de wereld van morgen ook gehoord worden. Daarom is het essentieel dat we luisteren naar hun goede plannen en ook samen zoeken naar mogelijkheden om die plannen voor elkaar te krijgen.

press to zoom
Laila Aissi
Laila Aissi

Ik vind MDT UniverCity waardevol omdat we samen een plek hebben gecreëerd waar iedereen onvoorwaardelijk welkom is en wordt gezien en gewaardeerd. Het is zo belangrijk dat je kan ontdekken wie je bent en wat je wil bereiken in een veilige omgeving waar je nieuwe dingen mag uitproberen, en ik ben dan ook erg blij dat ik daar deel van uit mag maken en telkens mooie, intelligente en bijzondere changemakers leer kennen.

press to zoom
Mitchell Kort
Mitchell Kort
press to zoom
Merel Zoomers
Merel Zoomers
press to zoom
Flox Verhulst
Flox Verhulst

Ik draag bij aan MDT UniverCity omdat ik het belangrijk vind dat we leren dat iedereen van waarde is en verschil kan maken. Dat niet alleen de jongeren zelf, maar ook (en misschien juist) mensen die niks te maken denken te hebben met hen, de waarde zien van de ideeën en denkwijzen die jongeren hebben. Daarnaast is het voor mij ook één groot leertraject. Doordat ik meewerk aan MDT UniverCity kom ik veel meer te weten over de wereld om mij heen.

press to zoom
Guido Hartevelt
Guido Hartevelt
press to zoom
Stan Claassen
Stan Claassen

Ik vind MDT UniverCity waardevol omdat ik denk dat jongeren met ontzettend vernieuwende en nuttige plannen kunnen komen als ze hier simpelweg de ruimte voor krijgen, buiten de rigide structuur van het onderwijs.

press to zoom