top of page

De pot met goud

Over de changemaker(s)

Ik hou van alles wat ik creatief kan leren en heb aanheel veel vormgeving bij gedragen. Banners, flyers, logo’s. Ik heb theater gemaakt over de 5 mei herdenking. Ik draag bij aan het visueel maken van heel veel ideeën van jonge mensen. En ik hoop dat mijn bijdrage hen helpt geloven in wie ze zij n. En ze laat zien hoe tastbaar ideeën kunnen worden.

Placeholder.png

Over het project

Als regenbogen gevoelig liggen, bedenk ik dat we ook meer kunnen met het symbool van de pot met goud. Die staat toch uiteindelijk aan het einde van de regenboog. Ik ben creatief meedenkend en vind het super leuk met heel veel verschillende mensen mee te denken en ze die pot goud te laten zien, als regen en zonneschijn langs zijn geweest.

Ook vind ik het belangrijk dat we beseffen dat we een lichaam en een geest hebben. Dat je een lijf hebt, dat allerlei sensaties ervaart en die ook op verschillende manieren onderdeel is van wie je bent. Het lijkt dat we te vaak voorbij gaan aan het lichamelijk in ons dagelijks leven en ik wil bewegen als een logisch onderdeel zien van je dag tot dag beleving. Ik ben vooral aan het onderzoeken hoe en op welke manier ik jongeren kan uitdagen in beweging te komen.

Placeholder.png
Placeholder.png
Placeholder.png
Placeholder.png
bottom of page