top of page

De Hardwerkende Nederlander.

Soufiane el Bouhasani

Mijn plan is om mensen die hard werken in Nederland een podium te geven.  Ik wil verandering  maken in het zien van die hard werkende Nederlanders en die mensen bedanken voor hun goede werk. Iedereen die zich hard inzet verdient het in het zonnetje gezet te worden voor hun goede inzet en werk die ze verrichten. Ik vind het ook belangrijk omdat iedereen het verdient hetzelfde behandeld te worden. Dan moeten we ook alle mensen die hard werken voor Nederland bedenken en geen mensen vergeten. En daar wil ik verandering in maken om hun ook het gevoel te geven van dat ze zeker bij onze mooie samenleving horen. En daarbij een mooie expositie maken om hun dat goede gevoel te bezorgen.

De expositie is belangrijk nu, omdat Nederland steeds meer polariseert en de kloof tussen arm en rijk groeit. Voor je het weet worden mensen steeds meer tegen elkaar opgezet, Nederlander vs migrant of vluchteling, en eigenlijk komt dat doordat mensen het idee hebben dat ze hard moeten werken terwijl ze weinig verdienen. En dan denken dat “De ander” het van ze afpakt. Terwijl ze sterker zijn door samen te werken. En te zien dat het probleem ergens anders ligt. Misschien wel bij de mulitinationals die geen belasting betalen. Maar belangrijk eerst, is dat mensen zien dat ze op elkaar lijken.

Uit dit onderzoek blijkt waarom en hoe het belangrijk is dat deze campagne komt. En ook wordt duidelijk dat er nog een aantal vragen moeten worden beantwoord. Dat doe ik met een marktonderzoek en enquete, zodat we een beter beeld krijgen van wat we kunnen gaan doen.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page