top of page

Train de stagiair

Over de changemaker(s)

Mijn naam is Hatim en ik ben 19 jaar oud. Momenteel studeer ik Marketing en
Communicatie aan het mboRijnland en loop ik stage bij Studio Moio.

Placeholder.png

Over het project

Mijn eerste plan was om meer Nederlandse jongeren in contact te brengen met Marokko, zodat we allemaal samen ook kunnen snappen hoe mooi en waardevol Marokko is. Ik denk dat het van waarde is als er meer gedeeltelijk besef is van de schoonheid en de waarde van het land.

Uiteindelijk is er een reis mogelijk geworden voor MDT UniverCity, maar toen bedacht ik me. Gelukkig kunnen nu 8 jongeren van ROC Mondriaan mee naar Marokko. Dat was anders niet mogelijk geweest. Maar ik ben uiteindelijk me toch meer gaan richten op wat hier en nu belangrijk is voor mijn mede-studenten.

Ik heb uiteindelijk bedacht me toch op iets anders te richten. Namelijk hoe mbo-studenten beter kunnen scoren als ze stage lopen. Ik ben me gaan verdiepen in houdingen en hoe je er voor kunt zorgen dat je je stage voor je laat werken en je kansen beter en groter worden. En nu wil ik daar ook trainingen over gaan geven. Maar er is ook een social-work student die dat mogelijk gaat doen en zo heb ik ook iets opgezet dat door een ander kan worden overgenomen.

Placeholder.png
Placeholder.png
Placeholder.png
Placeholder.png
bottom of page