top of page

Blij

Over de changemaker(s)

Presentator:
Ik ben Melvin, ik ben 17 jaar oud en ik heb de beperking CP. Dit is een hersenbeschadiging en houdt in dat ik te weinig zuurstof heb gehad bij de geboorte, waardoor ik in een rolstoel zit. Ik houd er van om in mijn vrije tijd te zingen.

Camera operator/editor:
Mijn naam is Stan, ik ben 24 jaar oud en studeer mediavormgeving aan het mbo-Rijnland. Ik ben voornamelijk gespecialiseerd in motion graphics en film maken. Daarnaast hou ik van schrijven en heb ik zelfs ooit mijn eigen boek uit mogen geven.

Placeholder.png

Over het project

Wij gaan samen het programma “Blij” opzetten, een raportagereeks geïnspireerd door het programma “Boos”, waarin Melvin op zoek gaat naar hoe hij als persoon in een rolstoel toch aan werk kan komen. Hij wil namelijk niets liever dan een steentje bijdragen aan de maatschappij, alleen komt hij daarin nog altijd veel obstakels tegen.

Melvin zal het programma presenteren en interviews aangaan met werkgevers en werknemers, Stan zal hem hierin ondersteunen en zijn zoektocht in beeld brengen. Wij willen graag laten zien hoe moeilijk het kan zijn voor een persoon met een beperking om aan een studie of werk te komen. Tegelijkertijd willen we ook succesverhalen uitlichten en uitzoeken hoe werkgever en werknemer samen kunnen werken om tot oplossingen te komen. Om zo uiteindelijk de positie van mensen met een berperking op de arbeidsmarkt te verbeteren.

Placeholder.png
Placeholder.png
Placeholder.png
Placeholder.png
bottom of page